TERMES & CONDICIONS

Et convidem a revisar les condicions generals de venda que regulen l'oferta i la venda de productes d'Òptica Rius a través de la botiga online inclosa en aquest lloc web.

El present document conté les Condicions que regulen l'ús d'aquest lloc web allotjat sota el domini de www.opticarius.com, així com qualsevol altre que en el seu moment es pugui determinar i el contracte que ens vincula a nosaltres dos, Òptica Rius - Vostè i nosaltres - (d'ara endavant les "Condicions"). Aquestes Condicions estableixen els drets i obligacions de tots els usuaris (d'ara endavant "Vostè") i els d'Òptica Rius (des d'ara "nosaltres") en relació amb els productes / serveis que oferim a través d'aquest lloc web, l'adquisició de la condició d'Usuari, els drets i obligacions associats a aquesta condició, així com les transaccions comercials i la utilització dels serveis que figuren en el mateix.

Aconsellem que llegeixin amb atenció aquestes condicions i la nostra "Declaració de Privadesa" abans de fer clic a la tecla "Autoritzar pagament" per a realitzar la comanda. En utilitzar aquest lloc web o fer una comanda a través del mateix, vostè consent quedar vinculat per aquestes Condicions i per la nostra "Declaració de privadesa" de manera que, si no està vostè d'acord amb totes les Condicions i amb la "Declaració de privadesa", no ha de fer cap comanda.

Aquestes condicions podrien ser modificades, pel que ha de llegir-les abans d'efectuar cada comanda.

Tots els productes que s'ofereixen en www.opticarius.com són venuts directament per Òptica Rius; amb domicili social en plaça de la Porxada, núm. 9, 08401, Granollers, província de Barcelona.

Per a qualsevol mena de dubte, consulta o suggeriment, pot enviar els seus comentaris per correu electrònic a: info@opticarius.com

1. ÚS DEL NOSTRE LLOC WEB

L'accés a aquest lloc web el realitza Vostè de manera voluntària. La navegació i l'accés a aquest lloc web implica acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús continguts en ella.

Les presents Condicions són les úniques condicions aplicables a l'ús d'aquest lloc web i substitueixen qualsevol altra, excepte consentiment previ exprés i per escrit del Venedor. Aquestes Condicions són importants tant per a vostè com per a nosaltres, ja que han estat dissenyades per crear un acord legalment vinculant entre nosaltres protegint els seus drets com a client i els nostres drets com a empresa. Vostè declara que, en fer la seva comanda, ha llegit i accepta sense cap reserva les presents Condicions.

Vostè accepta que:

 1. Utilitza la web d'acord amb la legalitat vigent, la bona fe, l'ordre públic i els usos i costums generalment acceptats.

 2. Només podrà fer Vostè ús del lloc web per realitzar consultes o comandes legalment vàlids.

 3. No podrà realitzar cap comanda falsa o fraudulent. Si tenim motius raonables per considerar que s'ha fet una comanda d'aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-i informar les autoritats pertinents.

 4. També s'obliga Vostè a facilitar-de manera certa i correcta la seva adreça de correu electrònic i / o altres dades de contacte i consenteix que podrem fer ús d'aquesta informació per posar-nos en contacte amb Vostè si cal (vegeu la nostra Declaració de Privacitat).

 5. Si no ens facilita Vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda.

En realitzar una comanda a través d'aquest lloc web, vostè ens garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per a signar contractes vinculants.

En cas que l'usuari sigui menor d'edat haurà d'obtenir prèviament permís dels seus pares, tutors o representants legals, que seran considerats responsables a tots els efectes de tots els actes realitzats pels menors a càrrec seu.


2. DISPONIBILITAT DEL SERVEI

Els articles que s'ofereixen a través d'aquest lloc web estaran únicament disponibles a les destinacions detallades en l'apartat d'ENVIAMENTS.


3. COM FORMALITZA EL CONTRACTE

La present informació i els detalls continguts en aquest lloc web no constitueixen una oferta de venda, sinó una invitació per fer negocis. No hi haurà cap contracte entre vostè i nosaltres en relació amb cap producte fins que la seva comanda hagi estat expressament acceptat per nosaltres. Si la seva oferta no és acceptada i ja se li hagués fet algun càrrec en el seu compte, l'import del mateix li serà reintegrat en la seva totalitat.

Per realitzar una comanda, haurà de seguir el procediment de compra online i fer clic a "Autoritzar pagament". Després d'això, rebrà un correu electrònic acusant rebut de la seva comanda (el "Confirmació de comanda"). Tingueu en compte que això no significa que la seva comanda hagi estat acceptat, ja que el mateix constitueix una oferta que vostè ens fa a nosaltres per comprar un o més productes. Totes les comandes estan subjectes a la nostra acceptació i li confirmarem tal acceptació enviant-li un correu en què li confirmem que el producte està sent enviat (la "Confirmació d'Enviament"). El contracte per a la compra d'un producte entre nosaltres (Contracte) quedarà formalitzat únicament quan li enviem la Confirmació d'Enviament.

Seran objecte del Contracte únicament aquells productes relacionats en la Confirmació d'Enviament. No estarem obligats a subministrar-cap altre producte que pogués haver estat objecte de comanda fins que li confirmem l'enviament dels mateixos en una Confirmació d'Enviament independent.


4. DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos i, en aquest sentit, si es produeixen dificultats quant al seu subministrament, o si no queden articles en estoc, ens reservem el dret de facilitar-li informació sobre productes substitutius de qualitat i valor igual o superior que vostè podrà encarregar. Si no desitja fer una comanda d'aquests productes substitutius, li reemborsarem qualsevol quantitat que pogués vostè haver abonat.


5. NEGATIVA A TRAMITAR UNA COMANDA

Reservat el dret de retirar qualsevol Producte d'aquest lloc web en qualsevol moment i / o a treure o modificar qualsevol material o contingut. Encara que farem el possible per tramitar sempre totes les comandes, pot haver-hi circumstàncies excepcionals que ens obliguin a rebutjar la tramitació d'alguna comanda després d'haver enviat la confirmació de comanda, i ens reservem el dret a fer-ho en qualsevol moment, de manera discrecional.

No serem responsables davant Vostè o davant de qualsevol tercer pel fet de retirar qualsevol producte d'aquest lloc web, amb independència de si aquest producte ha estat venut o no, treure o modificar qualsevol material o contingut del lloc web, o per negar-nos a tramitar una comanda una vegada que li hàgem enviat la confirmació de comanda.


6. DRET A DESISTIR DE LA COMPRA

Si vostè està contractant com a consumidor, podrà desistir del Contracte en qualsevol moment dins el termini de 7 dies des de la confirmació d'enviament de la seva comanda. En aquest cas, se li reemborsarà el preu pagat per tals productes de conformitat amb la nostra Política de devolucions.

El seu dret a desistir del Contracte serà d'aplicació exclusivament a aquells productes que es retornin en les mateixes condicions en què Vostè els va rebre. Haurà d'incloure també totes les instruccions, documents i embolcalls dels productes. No es farà cap reemborsament si el producte ha estat usat o si ha patit algun dany, per la qual cosa haurà de ser curós amb el / s producte / s mentre estiguin en la seva possessió.
Si us plau, tracti amb cura raonable els productes mentre estiguin en la seva possessió i guardi, si fos possible, les caixes i embolcalls originals per al cas de devolució.

Aquesta disposició no afecta els drets reconeguts al consumidor per la legislació vigent.


7. LLIURAMENT

Llevat que es produeixin circumstàncies extraordinàries, intentarem enviar la comanda del / s producte / s relacionats en la Confirmació d'Enviament abans de la data de lliurament que figura a la Confirmació d'Enviament o bé, si no s'especifica cap data de lliurament, en el termini de 15 dies a comptar de la data de confirmació d'enviament.

El retard pot ser degut a les següents raons:

 1. Circumstàncies imprevistes.

 2. Zona de lliurament.

Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, l'informarem d'aquesta circumstància i li donarem l'opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat. Recordeu en qualsevol cas que no realitzem lliuraments els dissabtes ni diumenges.

Als efectes de les presents Condicions, s'entendrà que s'ha produït el "lliurement" o que el / s producte / s han estat "lliurat / s" en el moment de signar la recepció dels mateixos en l'adreça de lliurament convinguda.


8. INCAPACITAT D'ENTREGA

Si ens resulta impossible efectuar el lliurament, intentarem buscar un lloc segur per deixar-li el paquet. Li deixarem una nota explicant-on es troba el seu paquet i com fer per recollir-lo. Si no estarà al lloc de lliurament a l'hora convinguda, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres per convenir el lliurament en un altre dia.


9. TRANSMISSIÓ DEL RISC I LA PROPIETAT

Els riscos dels Productes seran a càrrec seu a partir del moment del seu lliurament.

Vostè adquirirà la propietat dels productes quan rebem el pagament complet de totes les quantitats degudes en relació amb els mateixos, incloses les despeses d'enviament, o bé en el moment del lliurament (segons la definició continguda en la clàusula 7), si aquesta tingués lloc en un moment posterior.


10. PREU I PAGAMENT

El preu dels productes serà el que s'estipuli en cada moment al nostre lloc web, excepte en cas d'error manifest. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina són correctes, poden produir-se errors. Si descobríssim un error en el preu dels productes que Vostè ha encarregat, l'informarem al més aviat possible i li donarem l'opció de reconfirmar la seva comanda al preu correcte o bé anul·lar-lo. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb Vostè, la comanda es considerarà cancel·lat i se li reemborsarà íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades.

No estarem obligats a subministrar-li el / s producte / s al preu inferior incorrecte (fins i tot encara que li hàgim enviat la Confirmació d'Enviament) si l'error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable per vostè com a preu incorrecte.

Els preus de la pàgina web inclouen IVA, però exclouen les despeses d'enviament, que s'afegiran a l'import total degut segons s'exposa a la nostra Guia de Despeses d'enviament.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (excepte en aquesta suspensió) els possibles canvis no afectaran les comandes pel que fa als que ja li hàgim enviat una confirmació de Tramesa.

Una vegada que hagi fet les seves compres, tots els articles que vol comprar s'hauran afegit a la seva cistella i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament.

Per fer-ho:

 1. Ha de facilitar les seves dades mitjançant una de les següents opcions:

Opció 1: En el cas que ja siguis usuari registrat, haurà de facilitar el nom d'usuari i la contrasenya per a aquest.

Opció 2: En el cas que no s'hagués registrat amb anterioritat podrà crear un compte en el lloc web per beneficiar-se dels avantatges que això suposa.

Opció 3: Podrà introduir les seves dades sense necessitat de crear un compte de client.

 1. A continuació faci clic a "Continua" i ompli el formulari amb les dades de facturació i d'enviament. Les comandes seran enviades a l'adreça de lliurament que vostè ens faciliti en el seu formulari, per la qual cosa important que posi especial atenció en emplenar les dades de direcció de lliurament.

Així mateix, destaquem que és molt important facilitar, amb la seva comanda, un número de telèfon on es trobi localitzable per fer més fàcil el lliurament.

 1. Un cop emplenada l'ordre de compra i abans de l'enviament de la comanda es presentarà un resum identificant el/s article/s adquirit/s, el seu preu total (transport i impostos inclosos) i les dades d'enviament. Revisi totes les dades que ha introduït i completi la comanda acceptant les condicions i prement en el botó "Fer comanda".

 2. El mètode de pagament serà mitjançant Paypal.

El càrrec es farà en el moment que li confirmem la comanda.

En fer clic a "Autoritzar Pagament" Vostè està confirmant que la targeta de crèdit és seva.

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat emissora d'aquestes, però si l'entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap Contracte amb Vostè.


11. POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS

Amb el nostre servei postvenda intentem oferir una atenció ràpida i eficaç als nostres clients amb l'objecte de solucionar qualsevol problema amb els nostres articles o enviaments.

L'Usuari podrà retornar qualsevol article que hagi comprat a través d'aquest lloc web sempre que sigui per les següents causes:

 • Dret de devolució:

 1. Confereix al Client el dret a la devolució de la comanda sol·licitada en un termini de 7 dies comptant des del lliurament del producte al client, segons la Llei 47/2002, de 19 de Desembre, d'ordenació del comerç minorista; prèvia comunicació a Òptica Rius dins d'aquest termini, amb devolució del preu que hagués pagat pel mateix.

 2. Podrà retornar l'article adquirit sempre que els productes no hagin estat oberts ni usats i conservin el seu precinte o embalatge original. No s'admetran devolucions si el producte no és remès en perfectes condicions, amb el seu embalatge original i sense utilitzar.

 3. Haurà de retornar la comanda íntegre, amb tots els accessoris i embalatges originals dels productes. El producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Les despeses de transport aniran a càrrec del client llevat d'excepcions degudament autoritzades per Òptica Rius.

 4. D'acord amb la llei no s'admetran devolucions d'objectes que hagin estat desprecintats, excepte en els casos de mercaderia defectuosa.

 5. Si el producte està defectuós, en els 7 dies el client també pot optar per la substitució del producte.

 6. Devolució per defectes produïts en el transport o error en l'enviament

Si en el moment del lliurament s'aprecia de forma visible i clara, sense necessitat de manipular els embalatges d'enviament o els propis del producte, que un producte té defectes provocats per danys en el transport o s'aprecia, en la mateixa forma, una error en la mercaderia rebuda, el Client haurà d'indicar en l'albarà de lliurament, i comunicar-ho a Òptica Rius mitjançant correu electrònic a l'adreça opticarius@gmail.com en el transcurs de les 48 hores següents a la recepció de la comanda per poder instar la devolució del producte o productes afectats i amb això la substitució per un de nou o el reemborsament del preu pagat pel mateix.

Nota: passats 2 dies laborables després de la recepció del producte no s'acceptaran reclamacions relacionades amb el transport.


Els defectes produïts en el transport que només siguin apreciables després d'haver desembalat el producte s'han de comunicar a les primeres 48 hores des de la recepció de la comanda de la forma indicada més amunt, indicant el número de comanda, els danys provocats al producte i instant la devolució del producte afectat i amb això la substitució per un de nou o el reemborsament del preu pagat pel mateix. Òptica Rius l'examinarà i li comunicarà si té dret a la substitució d'aquest. No és procedent la devolució d'aquells productes que no estiguin en les mateixes condicions en què els va rebre, o que hagin estat usats més enllà de la mera obertura del producte. La devolució o substitució de l'article s'efectuarà al més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 30 dies següents a la data en la qual li enviem un correu electrònic confirmant que és procedent la devolució o substitució de l'article no conforme.

En aquests casos, Òptica Rius tornarà els diners de la compra, en un termini de 30 dies des de la recepció de la comunicació de l'Usuari sol·licitant la devolució. Aquesta es realitzarà mitjançant una transferència bancària al compte indicat per l'Usuari.

No s'admetrà devolució del producte fabricat a mida de les especificacions del client.


12. RESPONSABILITAT I EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

Òptica Rius tracta encaridament d'evitar errors en els continguts que es publiquen al lloc web, tot i això, qui utilitza aquest lloc web, ho fa pel seu propi compte i risc.

La nostra responsabilitat en relació amb qualsevol Producte adquirit en el nostre lloc web estarà limitada estrictament al preu de compra d'aquest producte.

Res en les presents Condicions de Compra exclou ni limita de cap manera la nostra responsabilitat:

 1. En cas de mort o danys personals ocasionats per la nostra negligència;

 2. En cas de frau o falsedat fraudulenta;

 3. En qualsevol assumpte en el qual fos il·legal o il·lícit que excloguéssim, limitéssim o intentéssim excloure o limitar la nostra responsabilitat.


Sense perjudici del que disposa el paràgraf anterior i en la mesura que així ho permeti la llei, i llevat que en les presents Condicions es disposi el contrari, no acceptarem cap responsabilitat per danys indirectes que es produeixin com a efecte secundari de les pèrdues o danys principals, que es produeixin de qualsevol forma, i ja siguin ocasionats per il·lícit civil (inclosa negligència), incompliment del contracte o altres, fins i tot si s'haguessin pogut preveure, inclosos sense caràcter l'imitatiu els següents:

 1. pèrdues d'ingressos o vendes;

 2. pèrdua de negoci;

 3. lucre cessant o pèrdua de contractes

 4. pèrdua d'estalvis previstos;

 5. pèrdua de dades; i

 6. pèrdua de temps de gestió o d'horari d'oficina.

A causa de la naturalesa oberta d'aquest lloc web hi ha la possibilitat que es produeixin errors en l'emmagatzematge i transmissió d'informació digital, no garantim la precisió i seguretat de la informació transmesa o obtinguda per mitjà d'aquesta pàgina web llevat que s'estableixi expressament el contrari en aquesta.

Totes les descripcions de productes, informacions i materials que figuren en aquesta pàgina web es subministren "en l'estat en què es troben" i sense garanties expresses, implícites o que es derivin de qualsevol altra manera.

En la mesura del possible segons ho permeti la llei, excloem totes les garanties deixant fora de perill aquelles garanties que no puguin ser legítimament excloses enfront dels consumidors.

El que disposa la present clàusula no afectarà els seus drets reconeguts per llei en qualitat de consumidor, ni al seu dret a desistir el Contracte.


13. DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I DRETS RESERVATS

Aquest lloc web es regeix per les lleis espanyoles i es troba protegit per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

La totalitat del contingut d'aquest lloc web, ja siguin textos, imatges, so, fitxers, marques, logotips, combinacions de colors, o qualsevol altre element, la seva estructura i disseny, la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa , i els programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i utilització, nom del domini, estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual, titularitat d'Òptica Rius o, si s'escau, dels seus llicenciats, que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. La seva sola menció no comporta respatller, patrocini, o recomanació, dret o responsabilitat alguna del Web sobre aquests.

En cap cas s'entendrà que es concedeix cap llicència o s'efectua renúncia, transmissió, cessió total o parcial d'aquests drets ni es confereix cap dret ni expectativa de dret, i especialment, d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense la prèvia autorització expressa d'Òptica Rius o dels titulars corresponents.

Qualsevol infracció d'aquests drets pot donar lloc a procediments extrajudicials o judicials civils o penals que corresponguin.


14. POLÍTICA DE PRIVACITAT

El lloc web www.opticarius.com respecta els drets de propietat intel·lectual, de propietat industrial i drets d'imatge de terceres persones; si vostè considera que els seus legítims drets estan sent vulnerats en la present pàgina, li preguem que ens ho comuniqui a opticarius@gmail.com, fent referència a l'assumpte: "Infracció de drets", o bé remetent una carta postal a l'adreça indicada a l'inici de les presents condicions d'ús amb un remitent del mateix assumpte.

Amb independència de la via usada per comunicar aquesta infracció, s'haurà de remetre:

 • Nom i cognoms del denunciant.

 • DNI del denunciant.

 • El seu correu electrònic o adreça postal i telèfon.

 • Identificació del contingut que ha vulnerat els drets o lleis.

 • Localització d'aquest contingut al nostre portal.

 • Declaració signada, confirmant que la informació ressenyada és veraç i que és el propietari o titular legal del contingut, o si no, posseeix una autorització.


15. COMUNICACIONS PER ESCRIT

La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. En utilitzar aquest lloc web, vostè accepta que la major part de les comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contracte amb Vostè per correu electrònic o li facilitarem informació penjant avisos en aquesta pàgina web. A efectes contractuals, Vostè consenteix a usar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els seus drets reconeguts per llei.


16. NOTIFICACIONS

Li podrem enviar comunicacions bé al correu electrònic o bé a l'adreça postal facilitada per vostè a l'hora de realitzar una comanda.

S'entendrà que les notificacions han estat rebudes i han estat correctament fetes 24 hores després d'haver-se enviat un correu electrònic, o tres dies després de la data de franqueig de qualsevol carta. Per provar que la notificació ha estat feta, serà suficient amb provar, en el cas d'una carta, que tenia la direcció correcta, estava correctament segellada i que va ser degudament lliurada en correus o en una bústia i, en el cas d'un correu electrònic, que el mateix va ser enviat a l'adreça de correu electrònic especificada pel receptor.


17. SERVEI MÒBIL

El lloc web www.opticarius.com es pot visitar a través de la xarxa mòbil, igual que qualsevol altra pàgina, tot i que se l'informa que no s'ha procedit a l'adaptació de la pàgina per a la seva correcta visualització mitjançant aquest suport, per la qual que aquesta dependrà de les característiques del dispositiu mòbil mitjançant el qual s'accedeixi, així com del servidor de xarxa o operador.

Les presents condicions d'ús seran igualment aplicables als accessos a aquest lloc web mitjançant xarxa mòbil. En cap cas, Òptica Rius cobra per accedir a través de la xarxa mòbil, de manera que totes les despeses que derivin, dependrà del servidor del servei o operador de l'usuari. Òptica Rius no es fa responsable de qualsevol incidència que pugui derivar de l'accés a través de la xarxa mòbil. Aquestes condicions s'aplicaran independentment del suport pel qual l'usuari accedeixi a www.opticarius.com (mòbil, ordinadors, ...)


18. CESSIÓ DE DRETS I OBLIGACIONS

El Contracte entre Vostè i nosaltres és vinculant tant per a vostè com per a nosaltres, així com per als nostres respectius successors, cessionaris i drethavents.

Vostè no podrà transmetre, cedir, gravar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats del mateix a favor seu o per a Vostè, sense haver obtingut el nostre consentiment previ per escrit.

Podem transmetre, cedir, gravar, subcontractar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats del mateix a favor nostre o per a nosaltres, en qualsevol moment durant la vigència del Contracte. Per evitar qualsevol dubte, aquestes transmissions, cessions, gravàmens o altres transferències no afectaran els drets que vostès tenen com a consumidors reconeguts per llei o anul·laran, reduiran o limitaran de qualsevol altra forma les garanties tant expresses com tàcites, que els haguéssim pogut atorgar.


19. ESDEVENIMENTS FORA DEL NOSTRE CONTROL

No serem responsables per cap incompliment o retard en el compliment d'alguna de les obligacions que assumim a l'empara d'un Contracte, la causa es degui a esdeveniments que estan fora del nostre control raonable ("Causa de Força Major").

Les Causes de Força Major inclouran qualsevol acte, esdeveniment, falta d'exercici, omissió o accident que estigui fora del nostre control raonable i inclouran és especial (sense limitació) el següent:

 1. Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives.

 2. Commoció civil, revolta, invasió, atac terrorista o amenaça terrorista, guerra (ja hagi estat declarada o no) o amenaça o preparatius de guerra.

 3. Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o qualsevol altre desastre natural.

 4. Impossibilitat d'ús de trens, vaixells, avions, transports de motor o altres mitjans de transport, públics o privats.

 5. Impossibilitat d'utilitzar sistemes públics o privats de telecomunicacions.

 6. Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions d'altres governs.

 7. Vaga, fallades o accidents de transport marítim o fluvial, postal o qualsevol altre tipus de transport.


S'entén que la nostra obligació de compliment en virtut d'algun Contracte quedarà suspesa durant el període en què la Causa de Força Major continuï, i disposarem d'una ampliació en el termini per complir la nostra obligació mentre duri aquest període. Posarem tots els mitjans raonables perquè finalitzi la Causa de Força Major o per trobar una solució per mitjà de la qual puguem complir les nostres obligacions en virtut del Contracte malgrat la Causa de Força Major.


20. RENÚNCIA

Si durant la vigència d'un contracte, deixéssim d'insistir en el compliment estricte d'alguna de les obligacions assumides en virtut del mateix o d'alguna de les presents Condicions, o si deixéssim d'exercitar algun dels drets o recursos que estiguéssim facultats a exercitar o interposar en virtut d'aquest Contracte o aquestes Condicions, tal fet no constituirà una renúncia a aquests drets o recursos ni li van exonerar a Vostè de complir amb aquestes obligacions.

Les renúncies que fem a exigir el compliment no constituiran una renúncia per la nostra part a exigir compliments posteriors.

Cap renúncia per la nostra part a alguna de les presents Condicions té efecte, tret que s'estipuli de forma expressa que és una renúncia i se li comuniqui a Vostè per escrit de conformitat amb el que disposa l'apartat de Notificacions anterior.


21. DIVISIBILITAT

Si alguna de les presents Condicions o alguna disposició d'un Contracte fossin considerades invàlides, il·legals o inexecutables en alguna mesura per l'autoritat competent, se separaran de la resta de condicions i disposicions que seguiran sent vàlides en la mesura que així ho permeti la llei.


22. INTEGRITAT DEL CONTRACTE

Les presents Condicions i tot document a què es faci referència expressa a les mateixes constitueixen l'acord íntegre existent entre Vostè i nosaltres en relació amb l'objecte del contracte i substitueixen qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda entre Vostè i nosaltres verbalment o per escrit.

Vostè i nosaltres reconeixem haver accedit a formalitzar el present Contracte sense haver confiat en cap declaració o promesa feta per l'altra part o que pogués inferir de qualsevol declaració o escrit en les negociacions entaulades pels dos abans d'aquest Contracte, llevat allò que figura expressament esmentat en les presents Condicions.

Ni Vostè ni nosaltres disposarem de recursos davant de qualsevol declaració incerta realitzada per l'altra part, verbal o escrita, amb anterioritat a la data del Contracte (llevat que s'hagués fet aquesta declaració incerta de forma fraudulenta) i l'únic recurs de què disposarà la una altra part serà per incompliment de contracte de conformitat amb el que disposen les presents Condicions.


23. EL NOSTRE dret de canviar AQUESTES CONDICIONS

Tenim dret de revisar i modificar els presents Condicions en qualsevol moment.

Vostè estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en què s'efectuï cada comanda, llevat que per llei o decisió d'organismes governamentals hàgem de fer canvis en aquestes polítiques, Condicions o Declaració de privadesa, en el cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que Vostè hagués fet prèviament.


24. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Els contractes de compra de productes a través del nostre lloc es regiran per la legislació espanyola.

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb aquests contractes serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.

Si vostè està contractant com a consumidor, res en la present clàusula afecta els drets que com a tal li reconeix la legislació vigent.