QUI SÓM?

Optica_Rius_foto_1.jpg

Som tres germanes que hem crescut entre ulleres al costat dels nostres pares i avis. Els nostres avis van fundar el 1950 una petita òptica situada al centre de Granollers.

Es tracta de la capital i ciutat més poblada de la comarca del Vallès Oriental, a la província de Barcelona. Ja són tres generacions que hem treballat i treballem dia a dia per mantenir el somni dels seus fundadors. El nostre objectiu sempre és donar un tracte personal, familiar, i oferir la millor qualitat i solució per a cada usuari.

L'era digital ha revolucionat la manera de treballar en el petit comerç i hem decidit unir-nos-hi. Volem donar la possibilitat que més persones puguin gaudir de les nostres muntures úniques. Es tracta d'autèntiques ulleres vintage sense estrenar, una àmplia col·lecció de muntures, fabricades entre els anys 60 i 80, que transmeten personalitat, fetes amb els millors materials i amb unes atencions al darrere que les avalen.

Són ulleres especials i amb estils únics que t'estan esperant perquè en gaudeixis per primera vegada. Cuidades i emmagatzemades durant anys al nostre establiment, no vam comprar-les usades ni de segona mà a mercats. Cada comanda, abans de ser enviada, és verificada per un òptic titulat.

Lliurem les muntures amb lents neutres, sense graduació. Com a professionals de la visió, aconsellem que l'usuari realitzi un examen optomètric a l'Òptica Rius o, a la seva òptica de confiança per assegurar un correcte funcionament visual.

Ens adaptem al ritme i la velocitat de les noves tecnologies, però no podem oblidar les revisions optomètriques. Són realment importants, no només per assegurar que la graduació segueix sent la mateixa o ha canviat, sinó també per ajudar a detectar malalties.

Recordem que l'òptic-optometrista és un professional sanitari primari que s'encarrega del sistema visual. És un professional universitari format en la fisiologia dels ulls, la psicofísica de la visió, els processos de percepció i les relacions amb les activitats funcionals de l'aprenentatge, la feina, l'entorn i l'oci.

Un òptic-optometrista està format i autoritzat legalment per determinar l'estat de salut i la valoració funcional dels components d'acomodació refractiva, ocular, sensorial, motora i perceptiva de l'aparell visual.

Per tot això, t'animem a comprar aquí les teves ulleres vintage i a adaptar-hi unes lents graduades, si et cal, al centre òptic més proper.