FAQ’S

ENVIAMENTS

 • Feu enviaments internacionals?

  Pots comprar amb confiança, amb la certesa que farem tot el possible perquè la teva comanda arribi el més ràpid possible. Els enviaments nacionals solen trigar entre un i dos dies i els internacionals, cinc. Te’n tindrem informat en tot moment.

  No podem garantir uns temps de lliurament exactes, ja que pot haver-hi retards inesperats que poden ocórrer amb duanes, vagues, etc.

  Actualment treballem amb Correos. Tan bon punt enviem el paquet, us facilitarem el número de seguiment per poder seguir els moviments de la comanda a www.correos.es [+ info. (+34) 902.197.197].

 • Quant costen les despeses d'enviament?

  Espanya: 5 €

  Europa (inclòs Groenlàndia): 10 €

  Resta de països: valor aproximat 14 €. En aquest cas consulta'ns (lliurem al món sencer)

COMANDES

 • Com puc fer el pagament de la comanda?

  Els preus de la pàgina estan actualment en euros (€). Acceptem pagaments a través de PayPal.

 • Què passa després de realitzar la comanda?

  Comencem a processar-la immediatament. Si ha comès un error amb l’adreça d'enviament, posa't en contacte amb nosaltres immediatament per trobar-hi una solució.

CANVIS & DEVOLUCIONS

Només podem acceptar la devolució si el producte està absolutament sense usar i en la seva condició original.

En cas que no estiguis satisfet amb el producte, envia'ns un correu electrònic immediatament, ja que hauràs d'autoritzar la devolució o el canvi. La declaració ha de ser enviada dins dels set dies hàbils des de la rebuda del lliurament. No serà possible fer una devolució fora d'aquest termini (set dies). Una vegada que els béns són retornats en l’estat original i sense utilitzar, nosaltres farem el reemborsament o al canvi del producte. Abonarem el cost de l'enviament un cop hàgim rebut el producte i estigui en perfecte estat.